Schadeherstel: wat u weten moet

Elke klant met autoschade helpen wij zo snel mogelijk – en tegen een scherpe prijs – de weg weer op. Wij regelen vrijwel alles voor u. Enkele punten zijn daarbij voor u van belang:

Vul uw schadeformulier in

Vul uw formulier, samen met de tegenpartij, zoveel mogelijk in. Wat u vergeet, vullen wij voor u aan.

U beslist

Sommige verzekeraars willen bepalen naar welk schadebedrijf u gaat. U hoeft dat niet op te volgen. U bent namelijk de wettelijke eigenaar van de auto en u bepaalt dus bij welke autoschadebedrijf u de schade laat herstellen.

Neem mee…

U kunt zonder bellen bij ons langskomen. Maar neem wel uw schadeformulier mee, plus de groene kaart en beide delen van uw kentekenbewijs.

Direct aan de slag

Harteveld gaat direct voor u aan de slag. Wij taxeren onmiddellijk de schade.
Als u de reparatie zelf betaalt, kunt u de kosten beperken met gebruikte onderdelen. Dat kan een aanzienlijk verschil maken, niet alleen op de factuur. Want soms zijn gebruikte onderdelen het verschil tussen reparatie en economisch total loss. U hoort van ons altijd direct wat de kosten zijn.
Zijn de kosten van de reparatie voor een verzekeraar, dan kan een taxateur onze schadeopgave komen goedkeuren. Wij regelen dat voor u.

Gratis vervangend vervoer

Elke klant krijgt bij Harteveld gratis vervangend vervoer. Ook als uw verzekering dat niet dekt.
En ook als u de aanrijding hebt veroorzaakt. Wij willen namelijk dat onze klanten mobiel blijven. U betaalt alleen de benzine die u verbruikt.

Uw auto is klaar op…

Zodra u de auto brengt voor reparatie, vertellen wij u direct wanneer hij klaar is. Op de dag van de aflevering krijgt u van ons een telefoontje als hij glimmend voor u klaar staat. Inclusief 4 jaar garantie!

Betaling

Als u verzekerd bent tegen schade aan uw eigen auto, regelen wij de betaling met uw verzekeringsmaatschappij. U hebt daar geen omkijken naar.
Bent u niet verzekerd tegen schade aan uw eigen auto, dan betaalt u de reparatiekosten zelf. Als u de schade kunt verhalen op de tegenpartij, zal diens verzekeraar u het reparatiebedrag uitkeren als alle administratieve procedures zijn afgerond.