FOCWA, gegarandeerd goed

Ons lidmaatschap van de FOCWA heeft voor u een aantal belangrijke voordelen:

    • FOCWA stelt hoge kwaliteitseisen aan haar leden. Dat vraagt om goed opgeleid personeel, een moderne bedrijfsuitrusting en uitstekende service. FOCWA ziet erop toe, dat wij aan die eisen blijven voldoen. Jaar in, jaar uit.
    • Harteveld biedt u 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Ongeacht of u voor een spotrepair, een complexe autoschade, een restauratie of spuitwerk voor uw nieuwe keuken kwam, wij doen ons werk gratis over als de kwaliteit door ons toedoen niet deugt.
    • Als lid van de FOCWA houden wij ons aan alle eisen die de arbo- en de milieuwetten stellen. Onze watergedragen lakken zijn daar een voorbeeld van: zij zijn minder belastend voor het milieu.

Maar wij gaan verder
Harteveld gaat verder dan FOCWA van ons verlangt:

    • Onze klanten moeten mobiel blijven, ook als de auto bij ons in reparatie is. Daarom is bij ons altijd vervangend vervoer beschikbaar.
    • Wij geven niet alleen 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, maar ook op alle gerepareerde carrosseriedelen. Zwart op wit.

Geschillen
In het onwaarschijnlijke geval dat wij met u een geschil niet kunnen oplossen, is er de FOCWA-NIVRE Geschillencommissie. Deze commissie beslist over geschillen tussen FOCWA-bedrijven en hun klanten.